Добрива

Добрива - це речовини, які застосовуються для поліпшення поживних властивостей ґрунту. Ці речовини містять деякі хімічні компоненти, які необхідні для більш ефективного вирощування рослин.

Наскільки б родючої не була б грунт на Вашій ділянці, з часом її родючі властивості знижуються. Для того, щоб підтримувати родючі властивості ґрунту в тонусі, найчастіше застосовують різні добрива.

Добриво - це один з найголовніших чинників підвищення врожаю. Відсутність або недолік хоча б одного компонента харчування може перешкоджати зростанню врожаю. Комплексне застосування різних добрив може підвищити врожай, а також поліпшити його якість. Звичайно, ефект від добрив залежить ще і від якість самого грунту. Але в деяких випадках приріст врожаю після застосування добрив доходить до 80%.

Добрива діляться на кілька груп. Основними вважаються мінеральні та органічні.

Мінеральні добрива складаються з неорганічних сполук, є продукцією хімічного виробництва і містять поживні речовини високої концентрації. Мінеральні добрива бувають Азотні добрива, Фосфорні добрива, Калійні добрива та інші.

Основні мінеральні добрива - це величезний асортимент добрив, в основному створених штучним шляхом.

Ви можете придбати азотне добриво кас-32 цiна якого Вас приємно здивує.

Органічні добрива складаються з органічних речовин і містять практично всі необхідні для живлення рослин компоненти, такі, як азот, фосфор, кальцій, калій, бор, магній, марганець і ін. Основні органічні добрива - це гній, перегній, торф, послід, мул, компост і ін. Чим цінні органічні добрива? По-перше, вони мають безліч корисних речовин, про які ми писали вище. По-друге, органічні добрива натуральні, не містять різних хімічних добавок, створених штучним шляхом. По-третє, вони самостійно розкладаються в грунті, в слідстві чого виділяється углексілота, необхідна для дихання рослин. Так само існує багато інших плюсів в органічних добривах.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .